mandag den 3. september 2012

Svar til Kiil (Borgerlig antfeminisme. Løgn, dumhed eller intellektuel uhæderlighed?)


Svar til den stakkels Lennart Kiil, der truer med at afbryde al kontakt, hvis ikke debatten bliver som han vil have det (»De­bat­te­rer vi, de­bat­te­rer vi sagen. El­lers de­bat­te­rer vi ikke«) og derfor afkræver Deres ydmyge svar på holdninger til kvindekvoter og øremærket barsel.
(Kiils indlæg er kopieret ind i bunden af blogindlægget).

Lennart Kiil
Lennart Kiil
Svar: Lennart, hvis jeg var dig ville jeg bestemt også prøve at skifte emne alt hvad jeg kunne.
Hold kæft, hvor har du dummet dig med at lægge den kvindefjendske video ud. Den skærer simpelthen ud i pap, hvordan du og alle de andre borgerlige antifeminister tænker og hvor meget I ser ned på kvinder. Brrrr. Ja, lad os SKYNDE os at diskutere kvindekvoter og øremærket barsel. Ikke sandt? 

Men nej. Den redelighed må du saft suseme selv rode dig ud af.

Jeg vil dog godt komme med en enkelt lille bemærkning til den måde du fremstiller borgerlige antifeminister på, Lennart - »En flok uor­ga­ni­se­re­de og for­skel­lig­ar­te­de kri­ti­ke­re af fe­mi­nis­men, en lille flok skri­ben­ter, der bru­ger noget af deres fri­tid på en kamp for mere fri­hed«, som du siger. For du godeste! Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at fremstillingen af de borgerlige antifeminister som en flok trohjertede, ærlige, »små« frihedskæmpere overfor den store, etablerede samfundsmagt var mere vigtig for dig end den diskussion af barselsorlov og kvindekvoter, du siger du vil have. 

Men DET må vist naturligvis være noget, jeg bilder mig ind.

Sagen er nemlig, at I er meget langt fra at være en trohjertet, ærlig, lille flok »små« frihedskæmpere overfor den etablerede, undertrykkende samfundsmagt. For hvem er de borgerlige antifeminister i den danske offentlighed? Jo, nu skal du bare se. Det er jo f.eks. folk som: Henrik Dahl, Anne Sophia Hermansen, Hans Bonde, Ole Birk Olesen, Søren Pind, Peter Kurrild-Klitgaard, Mie Harder, Eva Agnete Selsing, Martin Ågerup m.fl.. 

Vil du virkelig kalde det »en lille flok skri­ben­ter, der bru­ger noget af deres fri­tid på en kamp for mere fri­hed«? Det vil jeg bestemt ikke! Og det tror jeg at de fleste mennesker ikke vil. Det er høj-profilerede debattører, som får lov at brede sig i medielandskabet for et godt ord. Men sandt nok er I meget fælles om, at fremstille jeres angreb på kvinder, offentligt ansatte og folk udenfor arbejdsmarkedet som en form for meget, meget modig modstandskamp imod en undertrykkende, etableret overmagt.

Faktum er bare, at borgerlige antifeminister grundlæggende er mennesker, der forsvarer den etablerede samfundsorden og den eksisterende fordeling af penge og indflydelse på køn. Ikke sandt, Lennart? Så hvad skyldes dit og dine fællers behov for at få det til at se meget anderledes ud egentlig? Det gad jeg godt vide.

En sidste ting: Denne blog er viet til bekæmpelsen af dumhed, kvindehad og manipulerende samfundsdebat. Det er DERFOR sådan nogle som du, Henrik Dahl og Martin Ågerup, så tit befinder jer på den, Lennart. Og ikke fordi jeg ser det som min livsopgave at forfægte kvindekvoter og øremærket barsel.

Lennart Kiils udæskelse af Deres ydmyge:Kære Jette Hansen, hvad vil du?
8 kommentarer:

 1. Nåh vil han nu pludselig ikke længere lave personfnidder? Det er da ellers gået meget godt for ham indtil nu.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor de ellers så ivrigt spalteplads givende medier er henne når en hate-speech video som den forleden blir postet af MANFO.
  Min konklusion er, igen-igen, at antifeminismen blot er en del af et større billede. Et skræmmende billede af et vist verdenssyn på fremmarch.
  Og frygten har allerede holdt sit indtog i den danske journaliststand.

  SvarSlet
 4. Jeg er så også bosat på Århus egnen, hvor visse miljøer, organiseret omkring og via AGF's fanklub, i mange år har huseret med tilfældig og ofte livstruende vold, uden at ordensmagten har gjort det store for at få dem stoppe. Disse kræfters kvindesyn ligner meget MANFOs.
  Sjovt nok.

  SvarSlet
 5. Jette,

  Du rammer så langt forbi, så man næster ikke kan tro det.

  Da Sara Stridsberg for fem år siden skrev sin romanhyldest til feministen Valerie Solanas blev hun belønnet af det etablerede system med Nordisk Råds Litteraturpris. Mandehad giver litteraturpriser!

  FN og EU og Staten og kommunerne arbejder alle med feministisk kønsmainstreaming.

  Og du får MANFO til at være en del af systemet?

  Jeg gider simpelthen ikke bruge mere tid på dine idiosynkratiske vrangforestillinger.

  SvarSlet
 6. Hvorfor er det lige pludselig at Jette og alle os andre (kvinder) der læser her er ansvarlig for hvad Sara Stridsberg skriver om Valerie Solanas, når du Lennart ikke er ansvarlig for hvad Rich Zubatys siger i den video, som du har lagt ud på Manfos side?

  Og er det ikke en smule paranoidt af dig at følge dig forfulgt af feminister fordi en kvindelig forfatter får Nordisk Råds Litteraturpris. Mænd har da fået masser af Litteraturpriser uden at jeg har følt mig forfulgt?

  Dobbeltstandard (host)

  SvarSlet
 7. En imponerende tirade uden at svare på et eneste af spørgsmålene. Hvis du ikke en gang magter at svare på simple spørgsmål Jette, bør du nok undlade at skrive noget overhovedet. Det meste er alligevel usammenhængende.

  SvarSlet
 8. Ville sådan set heller ikke gide svare på spørgsmål af typen 'er du holdt op med at sparke din hund?'.

  SvarSlet