søndag den 26. august 2012

Henrik Dahl og Trussen fra Abernes Planet 2

Som lovet i sidste indlæg et par reaktioner på Henrik Dahls opdatering om Zenia Stampe (R) fra nogle af Dahls fb-venner. Her. I får også lige opdateringens ordlyd igen:

»Zenia Stampe er fantastisk, og jeg er vild med hende. Seriøst. En morsommere karakter kunne ingen manuskriptforfatter optænke til en politisk serie: Den Socialkonstruktivistiske, Relativistiske, Politisk Korrekte Bimbo.
Hun ville blive en mega stjerne«
.  

De fleste af Henrik Dahls fb-freinds likede lige netop denne her opdateringen så heftigt, at de bare gentog hele klamamsen ordret, før de jublende af lykke sendte det videre ud over nettet eventuelt med et LOL i halen.

Men et par enkelte reaktioner er der da. Her er Mads Vestergaard: »Henrik Dahl har jo ret. Zenia Stampe er en bimbo. Det skyldes ikke hendes køn, men hendes manglende forståelse for hvordan verden hænger sammen«.

??? Jeg begriber oprigtigt talt ikke logikken. Det gør jeg ikke. Men jeg har stærkt på fornemmelsen, at det er en avanceret form for snakken udenom.

Og så er der Jesper Juul Keller: »Det er altså ret krænkende, det der! Det kan du ikke være bekendt overfor Amalie, Dildo-Jill, Linse, Gustav, og hvad de ellers hedder…«

Dén forstår jeg til gengæld: Zenia Stampe skal HELT ned i skidtet. Nu er hun først kommet et stykke af vejen derned pga Henrik Dahls nedgøring, da han kaldte hende en bimbo. Men hun skal endnu længere ned. Helt ned UNDER de mindst respekterede… Amalie, Dildo-Jill, Linse, Gustav, og hvad de ellers hedder… I det mindste viser det da, at fyrene godt selv ved, hvad de laver: At det drejer sig om at gøre en kvinde mindre, end hun i virkeligheden er.

Og til sidst en hr. Svend Pedersen: »Man vender tilbage til Fjæsen efter nogle timers arbejde (si!), og finder Zenia Stampe siddende med grådkvalte blå øjne og den der ubeskrivelige følelse af, at der er noget galt. Jeg synes ellers Henrik Dahl havde behandlet hende meget pænt i morges.
Er der dog ikke en, der kan minde dullemåsen om Muhammed-tegningerne, og bede hende tænke før hun knævrer?«


»Dullemåsen«… Tænke før hun knævrer. Den gik vist rent ind, den med bimbo. Og i det hele taget….. er der bare noget herligere end at trampe på en kvinde, der har »krænkelse« malet i hele tudefjæset (med grådkvalte blå øjne)?

Nå. Det må være nok med fb-kommentarer. Lad os gå videre med den egentlige prisvindende præstation! (Nu SKAL jeg altså have vasket de gulve, I må vente lidt).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar