søndag den 15. april 2012

...the moist device for their satisfaction...
Dagens svar på spørgsmål fra en læser: Hvad er mest irriterende ved Anne Sophia Hermansen? Okay (selv om spørgsmålet er lidt »hvornår er du holdt op med at slå din mor«-agtigt): 

At jeg har hende fælt mistænkt for at betragte nedenstående (fra kommentarsporet til En karrierekvindes bekendelser) som komplimenter:HELT ENIG!
Endnu en gang imponeres jeg over at ASH kan ramme sømmet på hovedet, være så velformulerende og samtidig se skide godt ud  
Skrevet af Henrik N.
Når det gælder de psykiske og menneskelige rammer for vores børns muligheder for en stabil og lærerig opvækst i blandt andet folkeskolen, er hun sgu godt nok altid meget begavet at høre på – og værd at komplimentere – for denne klumme er ramt lige i øjet. 
Damen fortjener masser af god sex i weekenden. 
Skrevet af O. Bole


Mums ASH du er så hot
Skrevet af P. P.


Hmmm ,,,
En af de bedste blogs jeg har set fra din hånd,
Hvis ikke den bedste.
Er det din nye attitude, at smide en smule sårbarhed ind?
Jeg må sgu sige det klæder dig !
Skrevet af Frank A“Hej Allesammen
Jeg er luder!”
Der står “Skrevet af Anne Sophia Hermansen”. 
Jeg ved bare ikke om det virkelig passer, men hvis det gør, kunne jeg godt ønske mig at blive kunde, er du rigtig klog, mand! ASH forstår da virkelig at bruge munden… !
Skrevet af Poul M


Ha! Det er sgu sjovt skrevet. Jeg sidder her og griner lidt for mig selv.
Du er god humor Frk. Hermansen. Jeg gad godt på date med dig.
Skrevet af Ole Br.


Hermansen, du kan jo godt hvis du vil.
Her er nøgle-ordene fra Hermansen:
“…Fordi politik så længe havde været en følelse. Meget mere end en opfattelse af, hvordan verden egentlig skal indrettes, hvis det skal ske mest optimalt.”
Det ville gøre godt, hvis flere kvinder ville stoppe med at stemme med deres følelser, og i stedet slå deres hjerne til, som Hermansen til sidst gjorde, – efter opfordring fra en mand!
Skrevet af Leif H

ASH: Hvor går du i byen henne?
Skrevet af Nikolaj W


                                                 *Anne Sophia Hermansens bedste argument for bloggens ongoing kritik af kvinder, feminister og feminisme er, at HUN i hvert fald ALDRIG har mærket noget til nogen... kvindeundertrykkelse... -eller diskrimination... Nej! ... Det har hun ikke. 

Det er unægtelig også VIRKELIG SVÆRT at se, hvad mændene dog skulle have at indvende... imod en smuk, skøn kvinde, der beredvilligt taler deres sag. Og som på helt eget initiativ revser disse krævende og kritiske kvinder... samtidig med, at hun imødekommer sex hele spektret rundt fra ubesværet vanillekransebagning incl. stiletter og forklædet STRAMT bundet i livet til no-strings-attached stripper-pole-dancing. (Eneste anke er, at Anne Sophia Hermansen vist nok bare gerne vil have at fyrene øhh... BESTEMMER over hende... sådan på en eller anden måde... når de er på date sammen. At de dominerer hende (»Nu ska' du fanme ha' en rød bøf, bitch! De dér kammusliner, du var lige ved at bestille... ikke? Glem dem!«), et eller andet... TA' NU MAGTEN, MAND - som hun har givet udtryk for i sine blogindlæg). 

Hm, hm. 

Ja.

Nå. 

Men altså. Nu var det jo ellers sådan at du lige var i gang med en samfundsanalyse, ikke? Og så går de mænd der i gang med at snakke om, hvordan du ser ud. Er det ikke lidt underligt? Jeg synes, mændene taler om dig som the moist device for their satisfaction, Anne Sophia Hermansen. Og så er det at man skal minde kvinderne om dét, Karen Blixen har sagt: 

»Tiden tager meget fra kvinder, før den til sidst tager ALT«. 

Og jeg tænker, at man måske burde opholde sig lidt ved dette... »meget«... som tiden angiveligt tager fra kvinder. FØR ligestillingen endelig indfinder sig i en kiste.... Hvad kunne det mon være?

4 kommentarer:

 1. Jeg erindrer i debatten hos ASH på FB om Sky-hoteletagen til kvinder, at jeg forsøgte at nævne, at udenlandske kvinder måske følte sig tryggere på mandefri etager ud fra deres erfaringer. Og så skrev jeg, at danske mænd da var ret respektfulde eller nogenlunde respektfulde (husker ikke helt formuleringen - og jeg har da mødt nogen, der ikke har forstået ordet nej). ASH kommenterede straks, at DK-mænd skam er helt respektfulde.
  Hvis det er respekt, hvad der står i ASH-bloggens kommentarfelt, vil jeg nødig vide, hvad disrespekt er.

  SvarSlet
 2. Det ER faktisk lidt frygteligt at opleve den der særlige mangel på respekt for Anne Sophia Hermansens person og grænser i kommentarsporet til bloggen. Der var heller ikke særlig meget opbakning til hende fra fyrene i kommentarsporet, dengang hun fik ørerne i maskinen hos Bethany, lagde jeg mærke til. Det syntes jeg heller ikke nødvendigvis at Anne Sophia Hermansen i den forstand havde krav på. Men jeg mener bare... alle de fyre, hun normalt er pot og pande med og som brunnæser hende helt heftigt, hver gang hun har skrevet et af sine ekstremt mandssolidariske, mandspromoverende indlæg. Ikke? Så går tiden og pludselig en dag får hun ørerne i maskinen for det og så er de der fanme ikke engang for hende. Når nu hun har støttet dem så meget... med den der super solidarnos-stil, mener jeg. Men desværre - sådan ser byttehandlen bare ikke ud... At HUN bekræfter dem (incl. deres seksualitet) og DE respekterer hende som person. Nope. Hvis kvinder vil skrive og i det hele taget tilfredsstille deres ambitioner - er det every woman for herself. Det blev godt nok tydeligt med Anne Sophia Hermansen, da Bethany-krisen ramte. De grinede sgu da bare ad hende, fyrene. Men... kvinder har desværre en tilbøjelighed til at forveksle sex og komplimenter med anerkendelse. Giftigt stads.

  SvarSlet
 3. Her er en mand:

  O
  /|\
  / \

  Her er en anden mand:

  O
  /|\
  / \

  Den ene er meget overbevist om at mænd bare er bedre, den anden mener at folk skal tages for det de gør og siger.

  Læg mærke til at de har to forskellige meninger, selvom de ser helt ens ud.

  Så når du skriver 'mændene' og så bagefter tillægger dem EEN holdning - ja så gør du dig skyld i en upræcision. Det her er ikke mændene mod kvinderne, det er derimod nogle holdninger mod nogle andre holdninger - og jeg er træt af at være 'mand' hvis det skal betyde at jeg så ikke kan finde ud af at respektere mine medmennesker, og jeg synes i øvrigt heller ikke at man kan bekæmpe diskrimination med generaliseringer, for det er at bekæmpe diskrimination med diskrimination og det holder naturligvis ikke.

  SvarSlet
 4. Hej Acebone

  Du har misforstået hvordan ordet »mændene« står i sætningen. Det henviser jo netop ikke til alle mænd - men kun til mændene i Anne Sophia Hermansens kommentarspor og da faktisk kun til dé af dem, som jeg synes svigter hende ved ikke at bakke hende op, (når hun får ørerne i maskinen for de klummer, hvor hun bl.a. solidariserer sig virkelig meget med mænds perspektiv). Det er dé mænd, jeg taler om. Og ikke alle mænd. Så du kan godt slappe af igen. Alt det frygtelige med generalisering og bekæmpe diskrimination med diskrimination er heldigvis ikke foregået.

  SvarSlet