onsdag den 18. april 2012

Hvor gemmer Ole Birk Olesen sin livmoder?

Ole Birk Olesen er som bekendt en af familien Sorts mest glødende fortalere for uligestilling med den begrundelse, at kvinder i modsætning til mænd er konstitutionelt uegnede til at forvalte samfundsmagt: »…kvinder (er) ikke egnede til at have magt på et niveau, der rækker ud over storfamilien, fordi deres irrationalitet i så fald risikerer at gå ud over alt for mange uskyldige mennesker…« (Damefrokosten/»Jeg anklager kvinder«). MÆND derimod antages at fungere anderledes vederheftigt og rationelt. DEM kan – og bør(!) -  vi efter Ole Birk Olesens mening trygt overlade samfundsordnen til…

Se her, hvordan Ole Birk Olesen nemlig mener, at det forholder sig: Kvinder er fyldt med kærlighed til deres nærmeste, men moral og ære besidder de ikke. Spørg en kvinde, hvad hun mener om dit og dat i samfundsdebatten, og hendes svar vil afspejle hendes egne og hendes nærmestes interesser og intet andet. Hvis alle folk blot havde deres eget bedste som deres højeste målestok, så ville vores verden bryde sammen i strid og kævl og krig. Menneskene må være forenet af en forestilling om en højere retfærdighed, som man må underordne sig, også når det fra tid til anden strider mod ens egne private interesser. Mænd kan nemmere tilslutte sig et overordnet princip for retfærdighed. Derfor har mænd – nej, det var ikke kvinder – skabt civilisationer, der holdes sammen af en fælles sans for det retfærdige.
(Uddrag af Ole Birk Olesens manifest, »Jeg anklager…« (http://damefrokosten.com/jeg-anklager-kvinder/)


Jep.

Øøhm. Men hvad skal vi så egentlig mene om det, når man kan læse nedenstående om netop afdøde Mærsk Mc-Kinney Møllers forhold til magt i gårsdagens Information: »…han brugte den dygtigt og diskret. Med den nødvendige brutalitet og dobbeltmoral, også uden for sine virksomheder. Styret af viljen til at gavne først sig selv og sine, dernæst virksomhederne i sit forretningsimperium og endelig fædrelandet«.

…Styret af viljen til at gavne først sig selv og sine…?? Host, host. Ups! Var det ikke ellers kvindernes forhold til samfundsmagt? Og selve årsagen til at den burde overlades til mændene? Men hvis mændene bare er på samme måde... Nu forstår jeg ingenting mere.

Er skibsrederen en slags smutter? En afviger fra normen? En slags lille kvinde i forklædning? .... Eller er vi i virkeligheden simpelthen bare vidne til, at Ole Birk Olesens »anklage« falder fra hinanden ved først givne møde med virkeligheden og afsløres som det, den er: et fuldkommen urealistisk tankespind bygget på pinligt kvindefjendske og latterlige fordomme. Et tankespind så hysterisk irrationelt, at man begynder at kigge under dynen og sofaen og i frakkelommerne... hos Ole Birk Olesen, for at finde ud af, HVOR han gemmer den livmoder henne - der jo så åbenlyst udøver sin rædselsfulde indflydelse på ham. »U–uuuu. Hvor er du… Ole Birk Olesens livmoder…??? Kom frit freeeem. Vi vil bare godt taaaale med dig. Vi vil bare gerne intervieeeeewe dig til Bag Borgen. … Om hvordan det er altid at være med som det tynde øl, og høre hvor han egentlig har dig henne, når I er på jobbet?

I Snapstinget? 

Bag en gulvvase på kontoret? 

Inderst i skrivebordsskuffen bag papirer og blyanter (nej, dér kan umuligt være plads). Men på herretoilettet så?… bag cisternen? (Uf, lyder ikke rart). 

Eller har han en hemmelig aftale med betjentene måske, om at du kan hygge dig i varmen inde på vagtstuen? Eller ligger du som en bule under gulvtæppet sammen med alt det lort og fortrængte snavs, politkere har det med at hobe op?

Nå, spøg til side. Hør nu her, hr. Ole Birksen - historien er jo fanme BROLAGT med »store« mænd, der for egen snævre vindings skyld har disponeret imod fællesskabets interesser på allehånde lyssky og uansvarlige måder. Se bare på finanskrisen, ikke? Hvordan blev den skabt måske!?

Det ER unægtelig svært at se, at Mærsk McKinney Møller ikke skulle have haft sit eget bedste, som højeste mål. Tag f.eks. den umådeligt for ham selv lukrative måde, hvorpå han forvaltede nationen og det danske folks kollektive ejendom: Nordsøolien. I henseende til profit (ja, undskyld det grimme ord) den bedste investering overhovedet i hele selskabets historie, forlyder det! Og STADIGVÆK er det OS, der skal sige TAK (»De skal sige tak!«, var der vist nok engang en bog om samarbejdet med hr. Møller (om Operaen), der hed...). Sådan ser det i hvert fald ud, når man hører diverse mindeord og læser avisernes højtidelige nekrologer. TAK for alt det du gav os - vi, det lille underlødige folk (ja, undtagen lige mig naturligvis som siger eller skriver dette... hm, hm), der næppe fortjener en »søn« i verdensklasse som De selv... hr. Møller. Ja og jo og tjo. Hr. Møllers pænt voluminøse indtægter alene på nordsøolien har muligvis kompenseret en smule for det pinagtige misforhold imellem hr. Møllers storhed og det danske folks indskrænkede lidenhed. Nå, okay. Så fik vi sat det på plads.
Men hvis ikke den &##!&%%!##! livmoder snart dukker op, hvordan f..... ska vi SÅ forklare, at Ole Birk Olesen tænker på nøjagtigt den samme komplet forvirrede, irrationelle måde, (hvor det snævre, personlige perspektiv forveksles med det overordnede fælles), som han tillægger KVINDERNE?

Kom frem med dig, din tåbelige muskel, dit fjollede styke væv. Pæreformede stykke reproduktionsorgan.Vi skal fanme nok finde dig... og stille dig til ansvar. For DEN pæne krølhårede herres totalforvirring. Også selv om du formummer dig bag skæg og blå briller.

1 kommentar:

  1. Og den gode Hr. Møller har givet hele svineriet til sin datter Ane ... (den lader vi bare stå helt for sig selv).

    SvarSlet