onsdag den 28. marts 2012

Arzrouni, fortæl Danmark om dine arbejdsfri indtægter

Kan det betale sig at råbe op?

Ja, det synes jeg faktisk, det kan! Se bare hvor mange progressive ting, der lige pludselig sker. De blå er begyndt at rydde op i egne rækker. Anne Sophia Hermansen ironiserer så galt over dæmonisering af feminister og venstreorienterede på sin blog nu.

http://www.facebook.com/l/zAQGb09SoAQHFCjSCe6sgP-9VsbrsS5uGkCj8RpSl2_0PjA/annesophia.blogs.berlingske.dk/2012/03/27/ulykkeligt-gift-eller-lykkeligt-skilt-i-en-fart/

Hep, hep, Anne Sophia!

Krause Kjær er ude med riven efter familiens Sorts uheldige politiske radikalisering fremkaldt af opholdet i det virtuelle spejlkabinet, mener han, hvor de kun ser sig selv, sig selv, sig selv… og hinanden…

http://nielskrause.blogs.berlingske.dk/2012/03/27/samuelsen-i-selvsving/
 
Krause Kjær sammenligner radikaliseringen med noget, man kan opleve på Politikens debatsider. Hvor morsomt. Han må jo mene Berlingske – men det kan han åbenbart ikke skrive.

Og så er det da godt, at jeg kan!

Herligt frisk luft og frit udsyn her på bloggen. Mmm. Jeg synes, at det skal handle om mørkets svovlstik (»fyrste« er vel trods alt at spænde buen for hårdt), Christoffer Arzrouni i dag.

(Ja, ja – Henrik (hane)Gahl, jeg VED godt, at du lige har galet op og gjort dig bemærket ovre på din facebook-side. Med et LYSTMORD, du har begået i WA, siger du. Og at vi alle er nødt til at vente indtil fredag i bævende uvished om, hvem det stakkels menneske – hvis det da overhovedet vil være betegnelsen for vedkommende efter på fredag – mon er. Kommer tid kommer råd kommer din tid også her på bloggen hr. Hanegahl. Det bliver bare ikke i dag.)

Sidst jeg så Christoffer Arzrouni sprang han badut hos Clement for at nå op, så han kunne bide fagbevægelsens kæmper, Poul Erik Skov og Dennis Kristensen i haserne. Arzrouni ville give sin højre arm, det var helt tydeligt, for at komme til at tale ned til de to. PISSE på dem. Ydmyge dem. Nu hvor fagbevægelsen ornlig' var blevet sat på plads, dens magt stækket… og han, Arzrouni havde været på det hold, der gjorde det. Åhhh det var en fest… rettere VILLE have været en fest, hvis for ##&%€#!!?##! man bare kunne NÅ derop,  grrr. Bjæf, bjæf. Pokkers! Svede, svede. Bjæf, bjæf.  Snap, snap. Åhh, pokkers, nåede igen ikke derop. Pust, pust. Grrr, grrrr, snap. Jeg er MEGET farlig. Grrr, grrr.

Dennis og Poul Erik stod mere og mere forvirret og fattede ikke, hvad der foregik. »Vil du have os til at hoppe over i kurven, er det det du prøver på at sige«, spurgte Poul Erik undrende og lænede sig tungt forover med begge knyttede næver støttet på podiet. Så han VIRKELIG lignede en hvid elefant - med sit enormt flot nytrimmede hvide skæg og alle LOs medlemmer i ryggen. Og 3Fs Dennis (the Menace) – begreb tydeligvis heller ikke en meter: Der er nogen herinde som prøver at krænke os. Ydmyge os. Men jeg kan simpelthen ikke få ØJE på personen. Uuu. Kom friiit freeem. Jeg vil geeerne slås. Men hvor errrr du? Og den svovllugt, hvor kommer DEN fra?
 
(I må selv gå på nettet og finde dét Clement-debatten program).

Nej – kære hvide elefanter: Lad mig fortælle, hvad der foregik, når nu I ikke selv kunne få øje på det fra jeres podier: Det var såmænd bare mørkets svovlstik, der tændte af, fordi han optog fagbevægelsens opfordring til medlemmerne om løntilbageholdenhed under de nyligt overståede forhandlinger, som et udtryk for svaghed – og derfor tog det som en lejlighed til at HOVERE, sådan rigtigt hovere og håne og kalde andre for »små«. Og IKKE til at anerkende fagbevægelsen som en på alle måder værdig, nødvendig og ansvarlig medspiller på den politiske scene, når nu han havde muligheden i Clements debatten (familien Sort bor der… det har jeg jo sagt). Uha nej dog. Langt vigtigere ting stod på spil. Som for eksempel hr. Arzrounis EGO.

Det er jo ikke noget tilfælde at Christoffer Arzrouni er statusmedlem af familien Sort. Han opfylder alle kriterierne: Magtbrynde, magtbrynde, magtbrynde og højreorientering.

Nej, men det jeg egentlig ville ind på, var hr. Arzrouni som moralist. For… ikke sandt.., hvor har vi dog vel nok hørt meget fra den kant om uansvarligt offentligt pengeforbrug. 

Understøttelse til arbejdsløse??? - det hører jo ingen steder hjemme TIL FOLK DER IKKE ARBEJDER. Og efterløn… HELT UANSVARLIGT - TIL FOLK DER IKKE ARBEJDER. SU – fjern det! Lad survival of the richest råde! ALT andet er simpelthen uansvarligt.

Ja, kan vi ikke roligt sige, at hr. Christoffer Arzrouni har vogtet over den offentlige pengekasse med samme nidkærhed som en høne over den rede, som hun selv har skullet klemme samtlige æg ud for at fylde?
 
Når nogle har brug for at modtage ydelser - dagpenge, sygedagpenge, efterløn... Ja, Arzrouni, du synes vel, at alt det bare er synonymord for »dovenskab«. Og »snylt«. Gør du ikke?

Ikke at hr. Arzrouni er alene om den opførsel. Det er helt gennemgående at enormt velstillede folk på højrefløjen, også sådan nogle som Asger Aamund for eksempel, omtaler statens midler, pengene i de offentlige kasser – som var det nærmest deres personlige ejendom bragt til veje i deres personlige ansigts sved og denne smerte i rumpen, det er at klemme et pust, pust -  »nesteg« ud.… Og nu vil de gerne liiiige have et ord at skulle have sagt om, hvordan pengene skal bruges-det-mangler-fanme-bare-for-der-MÅ-være-grænser.

Ja, det må der da! Og hvem får ikke ondt et vist sted af at lægge SÅ mange æg, som dem, der befinder sig i den offentlige kasse-rede? (Ikke kasserede). Men er det virkelig rigtigt, at pengeæggene stammer fra hr. Arzrounis hårdt prøvede, smertende pengegump? Nej det tror jeg vist nok ikke, at man med rimelighed kan sige. For øøhm hr. Arzrouni, var der ikke sådan bare en lille bitte, bitte ting, du GLEMTE at fortælle familien Danmark om, før du fór ud og i den grad moraliserede over folks adkomst til ydelser som dagpenge, sygedagpenge, efterløn, SU… – og så videre.

Nemlig, hvad med dig selv??!!

Ja, lad os tale lidt om det med at SNYLTE på fællesskabet. Som du jo er sådan en modstander af.

Så vidt jeg ved, har du i årevis oppebåret dobbelt, trippelt og kvatrippelt LØN... fiansieret af de offentlige kasser, du ellers er så vældig ØM over et vist sted. Penge, du ikke løfter en finger for.

Du havde jo en række kortvarige ansættelser – blandt andet sådan nogle spindoktoransættelser, der ophører, når den politiker, man arbejder for, ophører. Og der var en del turbulens, husker vi… som  mundede ud i, at du opnåede at have en række højtlønnede, lukrative ansættelser på kort tid, der til overflod var garneret med solidt gyldne håndtryk, når arbejdsforholdet hørte op. Og du Arzrouni, du overgik straks til nye ansættelser. Som så igen hørte op efter ret kort tid. Og nyt guldhåndtryk med rare arbejdsfri penge lige ned i foret, ikke også? Imens man IGEN gik direkte over i en ny laber højtlønnet ansættelse.

Kan du egentlig ikke godt være sød, nu jeg har dig, at opklare det her for mig, Arzrouni: Hvor mange monsterlønninger har du været oppe på at oppebære på én gang uden at lave dagens gerning OVERHOVEDET for pengene – er det tre. Eller fire? Eller…?

Faktum er i hvert fald, at din selvretfærdige og moralistiske fremfærd i medierne, som om de skattepenge, der finansierer velfærdsstaten i en særlig grad tilkommer dig – og friske fyre som f.eks. Asger Aamund -  at råde over og stille sig til dommer over, hvordan bliver brugt, stinker slemt af et heftigt hykleri, når det viser sig, at du selv gladeligt oppebærer i omegnen af trippelte lønindtægter i millionklassen, uden så meget som at løfte en finger for pengene.

Det er fanme IKKE dig, hr Umådeligt Selvretfærdig, der gør den arbejdsindsats, der skal gøre det muligt at spænde et socialt sikkerhedsnet ud under de folk, der er så ulykkelige at miste deres arbejde. Eller bliver syge. Eller har behov for at takke af (relativt) tidligt. Eller slet ikke kan få noget arbejde. Har du opdaget, at der minsanten er ca. 800.000 FÆRRE stillinger på arbejdsmarkedet, end der er arbejdstagere? Og har du bemærket, at det tal har været nogenlunde stabilt de sidste 30 år, hvad? Har du? 800.000 – det er liggodt en slat, synes du ikke? Og så mener du, at afstraffelser og armod må være vejen frem, for at få folk i arbejde? Imens du selv helt skamløst FEDER den for penge, der ærlig talt havde været noget bedre og mere rimeligt anvendt på at hjælpe folk, der rammes af disse konjunkturudsving, som dine gode venner i finanssektoren har en rigtig stort ansvar for… fordi de lige skulle lave kassen… uden at producere noget videre… er det ikke rigtigt?

Arzrouni.

Du som så gladelig gør dig til dommer over, om almindelige »små« (puha) lønmodtagere skal have adkomst til dagpenge, SU til deres børn og efterløn til sig selv…  – tag nu og fortæl Danmark om dine arbejdsfri indtægter. Det må vel være det mindste, du kan gøre. Det er jo næsten komisk det her. Du er lønmodtager. Du lukrerer massivt på fede rettigheder halet i land af den fagbevægelse, du i øvrigt ikke har andet end foragt til over for og som du gerne pissede på - kunne du bare nå derop. Men den slunkne statskasse må skam gerne lænses, når bare den der tømmer den, er dig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar