onsdag den 14. marts 2012

En fuld Breivik imod KVINFO - dementi af vold


Lennart Kiil (den attraktive herre med det kraftige kæbeparti, som er kæreste med Paaske Hjort - og som p.t. renser grebningen i MANDFJOLS.dk) - har sendt nedenstående mail til mit forlag:


Jette Hansen fremsætter på sin blog - en blog i pt. linker til fra jeres forside - falske anklager. Hun anklager undertegnede for at have truet KVINFO med vold. Det har jeg aldrig gjort. Desuden påstår Jette Hansen, at jeg har en bror ved navn Lars. Det er heller ikke rigtigt.

Jeg har ikke Jette Hansens kontaktoplysninger og ønsker heller ikke at kontakte hende, så derfor beder jeg jer sørge for, at hendes urigtige påstande bliver rettede.

--
Med venlig hilsen,
Lennart Kiil

Jeg er virkelig ked af det med din bror, Lennart… eller din ikke-bror… som det jo rettelig er, kan jeg forstå.

First things first. Lad os tage det med voldstrusler eller ej: Du initierede en underskriftsindsamling imod en artikel, I ikke kunne lide inde på KVINFOs webtidsskrift. Det var den her:

http://webmagasin.kvinfo.dk/artikler/mere-eller-mindre-ligestilling-i-2011

Og i kommentarfeltet fulgte en Lars Kiil op med en opfordring til, at der skulle sendes »en fuld Breivik« imod KVINFO. (Jeg har det med i min bog, så der kan man se ordlyden og det hele). Det er »en fuld Brieivik«, jeg tolker som en voldelig trussel, Lennart. For man må jo gå ud fra, at »en fuld Breivik« betyder – at tage ind og skyde alle kællingerne derinde… Ikke? Eller hvordan ville du tolke det? Jeg ved tilfældigvis, at det har givet anledning til en del ubehag derinde. Og hvordan ville du selv have det at sidde på en arbejdsplads, der blev fremsat den slags trusler imod? Jeg ved jo ikke, hvordan I har det derinde på MANDFJOLS, hvor du åbenbart sidder (hvem betaler dig egentlig for at sidde der og bruge al din tid på antifeminisme og bekæmpelse af kritik imod højrefløjen?). Nå, men jeg forestiller mig faktisk, at I lever i fred… HELT fred.. for den slags inde på MANDFJOLS.  Og hvorfor skal KVINFO så have det her?

Så er der det med… din ikke-bror. Og DÈR må jeg bare krybe til korset og indrømme, at jeg har dummet mig. Fordi Kiil jo ikke er et så almindeligt efternavn… tænk Lennart, så kom jeg faktisk til at gå ud fra, at den Lars Kiil, der opfordrede til at I skulle sende »en fuld Breivik« imod KVINFO… var en bror til dig. Men det er det så ikke, siger du.

Av, sorry!

Kan du ikke skrive til mig, HVEM Lars Kiil så rigtigt er… Når nu han ikke er din bror... Så jeg kan rette fejlen HELT ved at få adresseret den sande afsender af budskabet: »Lad os sende en fuld Breivik imod KVINFO«.

Ret skal være ret.

2 kommentarer:

  1. Det er sgu da plat, at du belemrer Lennart Kiil med en fejl, du har begået. Det er ikke andres opgave at stå for din research. Når man bringer faktuelt forkerte oplysninger, så må man nødvendigvis rette det fornødne. Det skal man ikke tørre af på andre.

    Dette er skrevet uden stillingtagen til den konkrete sag, men som en påtale af din uredelige omgang med fakta.

    SvarSlet
  2. "Jeg er virkelig ked af det med din bror, Lennart… eller din ikke-bror… som det jo rettelig er, kan jeg forstå."

    Dette er perverst plat. Du burde ærlig talt skamme dig.

    SvarSlet