tirsdag den 13. marts 2012

Dag 4 - Mie Harder, Camilla Paaske og de voldelige kærester

Mmm. Godmorgen - dejlig morgen… Hov, hvad Søren er det? Aha! Så er selveste bloglandets vintergæk, Mie Harder vågnet op, – min blog er ugens billige grin inde på hendes facebookside, skriver hun…

Uuh du milde. Familien Sort er sandelig gået helt i selvsving derinde, må jeg nok sige.

Hvad står der? De synes min blog er alllllt for egocentreret. ??

Jamen, var det da ikke, Henrik Dahl (Familien Sorts nye æresmedlem), der ellers bad mig om at gå op på mit værelse? I anledning af at min bog udkom. (»Jette Hansen: Gå op på dit værelse«). Jamen det kan jeg da huske. Du har ikke slettet det, vel Henrik? For det synes jeg nemlig er så træls… Når man skal henvise til noget andre har sagt om en på facebook… og så har folk stukket halen imellem benene i mellemtiden, så det ikke står der mere, når man skal bruge det (hallo Annette Nielsen, er du der?) Ha, ha. Nej… Spøg til side. Alvor om vi må bede! Det var bare det, de ville sige, Familien Sort... går jeg ud fra. Og jeg må stramme mig an. Det er klart. Man spilder ikke ustraffet seriøse folks tid. Tænk på hvor mange hjemløse, arbejdsløse og bistandsmodtagere, de kunne have nået at hetze… og kvinder… på den tid de nu bruger på at læse mine blogindlæg.

(Helt ærligt.. Jeg havde tusinde hits,… TUSINDE… her til morgen. Hvem er det? Kom frit frem! Sig noget!)

Åhhh, øøøøøøv de er sure over, at jeg gør mig lystig over Jakob Engel-Schmidts »blankpolerede speltisse«. De ved ikke hvad en speltisse er, siger de. Men de befrygter, at det har noget med Bethany at gøre. Og det er selvfølgelig altid urovækkende.

Mmm. Der er sørmer nogen, der har hørt mig i radioen hos Monica Krogh-Meyer og Dennis: »Den måde hun heglede Dennis Johanneson igennem på. Han kunne overhovedet intet sige som kunne gøre hende tilfreds. Hun er skræmmende….«

Ha, ha, ha. Skræmmende…? Ja, jeg forstår det selvfølgelig godt. Kvinder, der er umulige at tilfredsstille… Det MÅ heller ikke være sjovt. Hver mands rædsel. Men faktisk tror jeg næsten heller ikke, at der overhovedet FINDES nogen utilfredse kvinder mere. Det tør de simpelthen ikke være. Mændene kan ikke tåle det. Og alle Familien Sorts kvinder… DE er i hvert fald HELT SIKKERT ENORMT tilfredse. Det er nærmest sådan en slags ADELSMÆRKE… eller VAREMÆRKE, ha, ha – vi er trods  alt ovre i det liberalistiske segment, der hvor VARER for længst har afløst ADEL. Tilfredshed er et VAREmærke.

Ååårh, hvor er tonen vel nok hånlig. De siger at min mand »åbenbart« har ladet mig have en pc'er i køkkenet. Mit køkken egner sig slet ikke til at sidde og skrive i. Bare for at I ved det. Pyyyy, I er grimme.

Og de folk kan ikke lide mit hår heller. Og så er jeg endda lige blevet klippet. Ja, det kan de selvfølgelig ikke vide. Men det er jeg altså. Suk. Intet kan man åbenbart gøre rigtigt. Hvad er det ved pagehår I synes er så forfærdeligt?

Grrr. Og til den tosse, der brokker sig over »kommaoverload« og bla, bla, bla det er ikke til at læse: Det er PUNKTUMMER!

Se nøje efter - her: ….. Ikke? Punktummer! (Forresten er det Celine der har fundet på de... skrivestilen med mange punktummer... mener jeg... ... .....).

Camilla Paaske… L… nej, jeg NÆGTER simpelthen at skrive Hjort med L i stedet for HJ, bare fordi det ligger lige for. Jeg GØR det ikke… Hjort, Hjort - der var det. Pyyha, Camilla Paaske Hjort. Jeg er (stadigvæk) et anstændigt menneske. Nåmmen hun fortælle altså, at det skam er hende SELV, der har fundet på overskriften til det debatindlæg i Politiken, dagen før min bog skulle udkomme: »Når gamle krager skræpper«.
Arjj, Camilla L… Hjort, hvor enormt frækt. Du er vist en rigtig værre en. Men selvfølgelig forstår jeg da godt at du gerne vil prale for den Sorte Familie af dine lyse indfald (du får vel ikke så mange).

Nå – og så vil MANFO anmelde min bog, skriver Lennart Kiil. Jeg vidste ikke engang, at de kunne læse. Jeg troede at det var derfor de stavede MAN(D)F(J)O(LS) uden D,J og LS. Det er sandelig GODT jeg kommer fra landet. For det formelig stinker af karlekammer og hø med møg, når man åbner den hjemmeside. Prøv bare selv: Manfo.dk. Bvadr.

Men jeg ved da, at du er kærester med ham der Lennart Kiil, Camilla – ham der kører MANDFJOLSE-bulen, den attraktive herre med det kraftige kæbeparti - jamen I ER sgu en stor familie derinde, Familien Sort. Fascinerende form for incest, når man tænker over det. Men liiiige i den forbindelse ville jeg egentlig gerne snakke et par borgerlige (!) ord med dig, Mie Harder… For ved du hvad, der er altså noget jeg har tænkt på. Du ved godt dengang, der var det der fyraftens debat-møde inde på Cepos, hvor du diskuterede med KVINFOs direktør Elisabeth Møller Jensen, ikke? Altså efter mødet, ved du hvad så? Så modtog Elisabeth Møller Jensen sørmer et utroligt modbydeligt trusselsbrev… fra en fyr… Se her hvad han skrev:

»Det du arbejder for, betragter jeg som rendyrket fascisme af aller værste skuffe. Og bliver jeg engang virksomhedsejer, vil jeg ikke tøve med at forsvare mig imod statslig indgriben i min virksomheds ledelse med magt - og om nødvendigt med dødelig magt. Bare hav det i baghovedet, når du drømmer om statslige kvoter og forbud imod sexkøb. Der er gode, redelige og anstændige mennesker derude, der ikke vil finde sig i hvad som helst - og vi vil forsvare os imod den slags overgreb til sidste patron og sidste blodsdråbe«.

Pyyyyha, hvad Mie. Det ER sgu da lidt ulækkert egentlig. Hvad? Synes du ikke? At bare fordi folk stiller op til offentlige debatmøder, må de finde sig i at få den slags primitive, lede trusselsbreve smidt i nakken bagefter. Elisabeth Møller Jensen havde endda sagt, at hun IKKE gik særligt ind for kvoter lige i øjeblikket. Ha, ha. Nej. Men selv om hun så HAVDE gået ind for kvoter, skulle hun vel egentlig også have haft lov til det… uden at blive truet på den måde… vil du ikke mene det? 

»…til sidste patron og sidste blodsdråbe… om nødvendigt med dødelig magt – bare hav det i baghovedet…« brrr – jo, tak – det er da dejligt at have den slags »i baghovedet«. Hvordan ville det være for dig, tror du? Men Mie lige dét der med dig… det vender vi tilbage til lige om lidt. For jeg forstår jo, at den fyr, der sente det trusselsbrev til Elisabeth Møller Jensen - er ham der Lars Krag Andersen, (tidligere men nu ekskluderet politibetjent), som du er KÆRESTER med. Mie – din KÆRESTE truer folk, du er politisk uenig med, efter at du har debatteret med dem.

Hvor fedt synes du selv, at det er? JEG synes at det er… uhyrligt!  Og det er dér, jeg synes, at vi skal have vores snak. For du har jo lige debuteret med en avisklumme, var det i JP? – som du har gjort reklame for at folk ENDELIG skal læse. Og det har jeg så gjort. Den handler om din barndom, om hvordan din barndom har været. Du er nemlig træt af, at folk mener, at du sikkert er født med en sølvske i munden… og at det er derfor, at du er så enormt højreorienteret, som du er. Og nu skal folk altså høre, hvordan din barndom VIRKELIG var: Din familie var socialt belastet, der var alkoholproblemer, din far var voldelig og I måtte bo på krisecenter…

Hør her, Mie. Det synes jeg var hårdt for dig… ja, for jer alle. Det mener jeg. Men når nu du ligefrem insisterer på, at fortælle det her i offentligheden, så kan jeg ikke lade være med at koble imellem, at du har haft en voldelig, alkoholiseret far – og at du i dag har en kæreste, der fremkommer med voldstrusler imod de kvinder, du debatterer med. Og det er f.eks. det jeg mener, når jeg siger, at de borgerlige antifeminister fører en kvindefjendsk debat, der hviler på personlig ubevidsthed. Det personligt ubevidste går i denne sammenhæng på, at du åbenbart er helt ubevidst om, at du har en binding til voldelige mænd, der hader kvinder (ligesom din far - »Giftes med med farmand for farmand er så…« øh nå nej ikke lige »sød« måske…  men ELLERS passer det). Og at du slet ikke kan se noget problem for debatten i, at din kæreste optræder som dit eget personlige, voldelige tæskehold og kommer efter de kvinder, du er politisk uenige med, Mie.

Men Mie, det er jo heller ikke kun dig. Tværtimod. Det er nærmest en hel TREND i Familien Sort, at I indretter Jer på den måde. I kommer i par og så har I tøser fyrene som tæskehold til at bakke jer op. Se nu Camilla Paaske Hjort, der som sagt er kæreste med MANDFJOLSbestyrer, Lennart Kiil, ikke? Lennart Kiil og hans bror, Lars Kiil var jo dem, der truede med at sende »en fuld Breivik« imod KVINFO… fordi der var en artikel i KVINFOs nettidsskrift, som man ikke brød sig om. »Lad os sende en fuld Breivik imod KVINFO«. Brrrr. Har I tænkt på, hvordan det mon føles at arbejde et sted, hvor man får sådan nogle trusler?

Mie – det er derfor jeg synes, at jeres debatkultur og den samfundsdiskussion, I står for, repræsenterer et uheldigt tilbageskridt i retning af noget primitivt og ja… en personlig ubevidsthed.

Fortsættes… (i næste afsnit skal vi møde Englen ved Bredden og høre om, hvordan HUN havde det med »Patteprinsen og de skinhellige drager«).

8 kommentarer:

 1. Jette, magen til mudderkastning, usaglig debattering, personlige angreb, fordrejning af sandheden og bare decideret vrøvl du kastede af dig der. Hvorfor har du ikke på noget tidspunkt i denne blog argumenteret for hvad DU har af holdning og hvorfor du mener den er sand, istedet for bare at nedgøre alle andre?

  SvarSlet
 2. Wow. Når jeg læser dit indlæg får jeg helt lyst til at blande mig i ligestillingsdebatten igen, bare for at få muligheden for at blive cand.mag.-psykoterapeutet af dig. Og når man nu kender alle de personer du tilsmudser ovenfor, og dermed ved hvor langt fra virkeligheden du er, så har jeg et klart billede af dig med din computer i køkkenet med alufolie-hjelmen på, klar til at skibet kommer og tager dig med hjem.

  SvarSlet
 3. Tænk engang..
  Når du vågner om morgenen, er det første du tænker på, Mie Harder og Camilla Paaske Hjort.. Sikke et cadeau til de to tøser!
  De næste 5 minutter (mere har du vel næppe brugt på at stykke ovenstående sammen..)bruger du så på at rase over dem og deres påståede voldelige kærester..
  Og det var det..
  Ikke en eneste tanke har du gjort dig om dine egne meninger eller holdninger.. Det er mudderkastning fra ende til anden, desuden holdt i en tone der grænser til det barnlige.
  Pinligt!

  SvarSlet
 4. Ja, det er herligt at have politiske modstandere, med hvem man kan være rygende uenige, men dog alligevel kan holde en intelligent, voksen og sober tone, når man diskuterer, af og til krydret med sofistikerede, humoristiske stikpiller.

  Og så er der Jette Hansen... undtagelsen, der bekræfter normen.

  SvarSlet
 5. Hej Jette :-)

  Det jeg skrev til Elisabeth Møller Jensen var:

  "Det du arbejder for, betragter jeg som rendyrket fascisme af aller værste skuffe.

  Og bliver jeg engang virksomhedsejer, vil jeg ikke tøve med at forsvare mig imod statslig indgriben i min virksomheds ledelse med magt - og om nødvendigt med dødelig magt.

  Bare hav det i baghovedet, når du drømmer om statslige kvoter og forbud imod sexkøb. Der er gode, redelige og anstændige mennesker derude, der ikke vil finde sig i hvad som helst - og vi vil forsvare os imod den slags overgreb til sidste patron og sidste blodsdråbe."

  Det var ikke en trussel og jeg kan ikke forstå, at det kan læses som sådan. Faktisk svarer det til at ytre: "Hvis jeg bliver overfaldet på gaden, vil jeg forsvare mig selv". Logik for fredelige og ordenlige mennesker.

  Mange fredelige hilsner

  Lars Kragh Andersen
  V.A. Borgensvej 1 st th
  2450 København SV

  SvarSlet
 6. Hej Jette.

  Jeg tænker på, om du mon kan se en vis ironi i, at du selv slynger om dig med grimme ord og endnu grimmere - og særdeles ufunderede - beskyldninger - når du samtidig meget gerne vil påpege og kritisere, at samfundsdebatten er blevet for hård og primitiv?

  Man skal ikke kaste med sten når selv... Hvad man nu siger, ikk'? ;-)

  P.S.: Meget kønsstereotyp begrebsverden, du opererer med ("mandlige kærester som tæskehold").

  SvarSlet
 7. Hej Jette.

  Jeg må hellere give mig kende, da jeg er en af de 1000 nye. Jeg var faktisk slet ikke klar over, at du havde en blog, før Camilla Paaske linkede hertil fra hendes facebook.

  Du har jo tydeligvis ordet i din magt, og er faktisk ret sjov at læse. Men måske Leonora Christina Skov havde ret, da hun i sidste del af den seneste anmeldelse skriver, at man måske kunne forvente lidt mere fra så en dygtig skribent?

  Med venlig hilsen
  Hans Peter Beck

  SvarSlet