torsdag den 15. marts 2012

Misogyni på Mie Haders facebook
Ååh nej, Familien Sort siger, de vil TIE mig ihjel. Hvor FORFÆRDELIGT. Der er efterhånden så meget VOLD i samfundet.

Nå. Og så er de da gået HELT amok over mit stakkels hår. … Mit stakkels pagehår.  …AAAAUUUUUGH. …. Hvad ER det med det hår, der kan få folk helt op i det røde felt? Er det fordi jeg ikke har pornohår? Sådan noget enooormt langt, blonderet bølget noget. Jamen det HAR jeg altså bare ikke, jeg er sgu FØDT med det her ret fine, mørke, glatte hår. Can't help it.

Og så er der en masse, der siger at jeg skal… kneppes… Fordi det ville få mig til at tie stille, mener de. Men at det tror de så ikke, at de ville kunne alligevel… SNØFT, HULK – fordi jeg er så griiiiim. Med mit paaaagehår. AUUUGH.

Okay. Nej. Jeg må ryste det af mig. Krænkelserne. Jeg mener, de latterlige FORSØG på krænkelser.

Hvad har vi så her? Hmmm. Jeg ser at Mie Hader, bloglandets vintergæk må til at forklare sig… om det med kærestens trusselsbrev til KVINFOs direktør efter at de havde debatteret inde på Cepos (man kan bare gå ind på Elisabeth Møller Jensens facebook under marts 2011 og selv se. Dér ligger det charmerende skriv). Ikke at Mie Hader naturligvis selv kunne finde på at gribe til sådan ligefrem vold imod anderledes tænkende sådan som hendes kæreste, Politi-Lars… siger hun. Men det hele er selvfølgelig overhovedet slet ingenting. Ha, ha. Siger bloglandets nikkende vintergæk.

Nej, Mie. Ikke andet end at I er så kulsorte inde i jeres hoveder i familien Sort, at I ikke evner at respektere spillereglerne. Og for resten har glemt denne ting kaldet HUMANISME. 

Nå men. Det ender jo godt: Livet er skønt, forsikrer Mie Hader ovre fra sin facebook. Smilley, smiley. Helt umotiveret. Ikke en del af en tråd eller et link eller noget. Bare fordi hun er heeelt enormt glad for livet og gerne vil have, at så mange som muligt får den besked på kortest mulig tid.

Ja, ja. Jeg kan nu ikke mindes at have set den slags helt uprovokerede glædesudbrud fra frk Vintergæk før. Så noget MÅ der jo være på færde. Og er det ikke lige som om det smileysmil er lidt stift? Eller er det noget, jeg bilder mig ind?

Og så vil jeg da egentlig opfordre alle til at gå ind på Mie Haders facebook – og se, hvordan misogyn snak ser ud! (og du SLETTER ikke, Mie – så folk tror jeg er en idiot og at man ikke kan regne med, hvad jeg siger).

To be.. I ved...

3 kommentarer:

 1. Hej igen Jette :-)

  Kan du ikke forklare mig, hvordan det kan være en trussel at ytre, at man vil forsvare sin virksomhed imod statslige kvote-overgreb?

  Som jeg også skrev til dit sidste indlæg, svarer det til at ytre: "Hvis jeg bliver overfaldet på gaden forsvarer jeg mig".

  Mange fredelige hilsner

  Lars Kragh Andersen (Politi-Lars)
  V.A. Borgensvej 1 st th
  2450 København SV

  SvarSlet
  Svar
  1. Lars, du skriver i din mail til Elisabeth Møller Jensen efter debatten inde på Cepos med Mie Harder, at du vil komme efter HENDE - til sidste patron, som det vist hed, hvis det skulle ske, at der kom forbud imod sexkøb eller at virksomheder blev pålagt at have kvinder i deres bestyrelser. Som om Elisabeth Møller Jensen kunne sidde ene kvinde og bestemme sådanne ting helt almægtigt. (Og så har hun såmænd ikke engang selv NÆVNT dem, på Cepos erklærede hun med stor tydelighed, at hun, som tingene var i øjeblikket, faktisk ikke gik ind for kvotering af bestyrelserne. Men okay det er irrelevant for lige dét spørgsmå - altså hvordan jeg mener, at dit brev til hende var voldeligt).

   Du truer jo med at du vil HÆVNE dig på Elisabeth Møller Jensen, hvis der kommer ligestillingslovgivning, der går dig imod.

   Og så synes jeg da, at det er fuldkommen langt ude, sådan som du gør, at sidestille ligestillingslovgivning... med et voldeligt overfald på gaden.

   Du almægtige!

   Slet
  2. Hej Jette

   Det er simpelt hen ikke korrekt, at jeg skriver, at jeg vil komme efter Elisabeth Møller Jensen som person. Jeg skriver, at jeg vil forsvare mig imod statslige overgreb, hvis man skulle bryde ind i min virksomhed og ændre ledelsesforholdene. Sådan helt bogstaveligt: Hvis en person trænger ind, vil jeg forsvare mig med de nødvendige midler.

   Og selvfølgelig kan overfald på gaden da ligestilles med den slags "ligestillingslovgivning". I hvert fald, hvis man tager den private ejendomsret alvorligt. Men det ved jeg jo godt, at de fleste feminister ikke gør.

   Så jeg fastholder selvfølgelig, at jeg vil forsvare min krop og min ejendom i de tilfælde, hvor man med loven i hånden begår voldshandlinger imod mig eller min ejendom. Det skal I feminister huske på, inden i sender unge betjente ud for at håndhæve jeres ønskelovgivning. For I tør naturligvis ikke selv få beskidte hænder. Den slags har man jo folk til.

   Mange frihedsorienterede hilsner

   Lars Kragh Andersen :-)

   Slet